PER QUÈ SÓN IMPORTANTS LES ABELLES?

L’educació ambiental és un tema important del que hauríem de fer conscients els xiquets i xiquetes des de ben menuts. En aquest projecte d’indagació «Salvem les abelles» realitzem un recorregut pel seu meravellós món i la seva importància, on hem inclòs contes, activitats sensorials, jocs, cançons i vídeo.

Seguint la metodología VESS  les/els nostres alumnes han descobert , que com nosaltres, les abelles viuen en comunitats, tenen famílies; les abelles tenen cases, les abelles tenen feines, les abelles fan pa, ia les abelles els agrada ballar! . Per exemple, les abelles ens ensenyaran el valor important de la col·laboració, ja que les abelles treballen juntes per poder organitzar-se de manera significativa. Una cosa que definitivament ens hauríem de preguntar és com ho fan.  

Semblés que l’abella és un insecte molt divertit d’investigar, ja que podem aprendre tant de les coses tan valuoses que fa. “Les Abelles” és un tema que es connecta fàcilment amb diverses àrees temàtiques com ara alfabetització, ciències, art, música i tecnologia. Més encara, les abelles estan connectades amb les diferents unitats humanes del currículum VESS, i fomenten els hàbits mentals tan importants. Explorem i examinem les abelles i per descomptat, divertim-se. 

No t’ho perdes!!!

Entra i voràs tot el que hem descobert sobre les abelles!!!!